18.10.2017
Συστήματα Εποξειδικά

Focfloor813 Εποξειδική ρητίνη
Εμποτιστική διεισδυτική ρητίνη για τη δημιουργία αντισκονικών δαπέδων. Προστατεύει σκληραίνει απορροφητικές επιφάνειες από σαθροποίηση και φθορές. Εφαρμόζεται απλά με ρολά σε δύο ή τρεις στρώσεις πάνω σε στεγνές επιφάνειες, Χρώματα κεραμιδί, γκρι ανοιχτό και σκούρο. Κατανάλωση 300-600gr/m σε δύο στρώσεις ανάλογα με το είδος και την απορροφητικότητα του υποστρώματος.

Focfloor814 Εποξειδικός τάπητας
Δημιουργεί έγχρωμη λεία ή αντιολισθηρή αντισκονική επένδυση δαπέδου με προστασία από λάδια, λίπη. οξέα σε πάχος από 2-4 χιλιοστά. Εφαρμόζεται μόνο σε στεγνές, στεγανωμένες επιφάνειες με τριών ειδών ρολά ανάλογα με το επιθυμητό πάχος. Χρώματα 8 βασικά. Κατανάλωση 0,8 kg/m ως βαφή για ελαφριά κυκλοφορία, 1,5kg/m ως βαφή για μέση κυκλοφορία. Καλύπτει απόλυτα υγειονομικές απαιτήσεις.

Focfloor817 Εποξειδικός τάπητας
Αυτ/μένο λείο ή αντιολισθηρό εποξειδικό δάπεδο τριών συστατικών. Δημιουργεί έγχρωμο δάπεδο με προστασία σε διαλύματα, αλκάλια, λάδια, λίπη, γράσα. Εφαρμόζεται με οδοντωτή σπάτουλα ή ειδικά ρολά σε πάχος από 2-4χιλιοστά. Προηγείται αστάρωμα της επιφάνειας με EPOXY αστάρι δύο συστατικών με κατανάλωση 200-400gr/m. Εφαρμόζεται σε στεγνές στεγανωμένες εσωτερικές επιφάνειες μέσης και βαριάς κυκλοφορίας. Χρώματα 8 βασικά. Κατανάλωση 1,8Kg/m. Καλύπτει απόλυτα υγειονομικές απαιτήσεις.

Cristal epoxy Eποξειδική ρυτίνη
Εποξειδική διακοσμητική ρυτίνη αντιχαρακτική διάφανη με μεγάλη αντοχή στίς καταπονήσεις, που εφαρμόζεται με ειδικά ρολά πάνω σε βιομηχανικά δάπεδα, σε μάρμαρα, πλακάκια και που μπορεί να λειτουργήσει σαν προστατευτικό διακοσμητικό φιλμ και να αναδείξει την επεξεργασία του δαπέδου με παραστάσεις η οποιαδήποτε άλλη τεχνοτροπία.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Υποβάλλοντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την Πολιτική για Προστασία προσωπικών δεδομένων
Συμφωνώ με την αποθήκευση των δεδομένων μου         code
* Απαραίτητα πεδία
Συστήματα1
Συστήματα2
Συστήματα3
Συστήματα4