Εποξειδικά δάπεδα

Εποξειδικα δαπεδα χαρακτηριστικά

H κατασκευή ενός βιομηχανικού δαπέδου με Εποξειδική Επένδυση δεν αποτελεί μια επιφανειακή επικάλυψη του υποστρώματος, αλλά απαιτείται αξιολόγηση και εξυγίανση του υποστρώματος.
Για το σκοπό αυτό υπάρχει μεγάλος αριθμός εξειδικευμένων προϊόντων και τεχνικών διεργασιών για τον καθαρισμό, την επισκευή, την επιπέδωση, την αποκατάσταση, το αστάρωμα και την επίστρωση της τελικής επιφάνειας του βιομηχανικού δαπέδου.

 

Γενικά χαρακτηριστικά Εποξειδικών Δαπέδων

Τα εποξειδικα συστήματα είναι κατάλληλα για εργοστάσια, γκαράζ, βιομηχανίες, συνεργεία, εκθέσεις αυτοκινήτων, αποθήκες τροφίμων, βουλκανιζατέρ, πιεστήρια και σύγχρονα εκτυπωτικά συγκροτήματα, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, γκαράζ, αλλά και καταστήματα, κατοικίες κ.λ.π. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις θέλουν δάπεδο λείο, αντιολισθηρό, που δεν τρίβεται και δεν παράγει σκόνη, δεν έχει αρμούς, είναι κλειστόπορο και δεν ποτίζει από λάδια και υγρούς ρύπους. Είναι εμφανίσιμο, καθαρίζεται και συντηρείται εύκολα και έχει μεγάλο χρόνο ζωής.

Πρόκειται για δάπεδα που διαθέτουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και επιπλέον έχουν

  • μικρό πάχος και δεν στερούν πολύτιμο χώρο.
  • μικρό βάρος και δεν φορτίζουν το κτίριο.
  • κατασκευάζονται γρήγορα και τμηματικά.
  • δεν διαθέτουν αρμούς που ταλαιπωρούν οχήματα και εργαζόμενους.
  • προστατεύουν το υπόστρωμά τους. δεν κατακρατούν σκόνη, δεν τρίβονται και καθαρίζονται πολύ εύκολα.
  • έχουν πολύ μεγάλες εγγυήσεις ως προς τον χρόνο ζωής.

 

Η εταιρεία μας διαθέτει και τα τρία είδη εποξειδικών ρητινούχων υλικών (υδατοδιαλυτά, με διαλύτες, χυτά αυτοεπιπεδούμενα) ώστε να μπορέσετε να διαλέξετε το κατάλληλο για την εφαρμογή σας.

18.10.2017
Συστήματα Εποξειδικά
18.10.2017
Έργα Εποξειδικών Δαπέδων
18.10.2017
Στάδια κατασκευής Εποξειδικών Δαπέδων
18.10.2017