Εποξειδικά επισκευαστικά

18.10.2017

 

Επισκευαστικά Ρητινούχα

FOC STOWN Σκληρυντικό επιφανείας βιομηχανικών δαπέδων
Σκληρυντικό επιφανείας βιομηχανικών δαπέδων με χαλαζιακά αδρανή και ειδικά πρόσμικτα.
Κατάλληλο για βιομηχανικά δάπεδα, βιοτεχνίες, υπόγεια, αποθηκευτικούς χώρους, συνεργεία, μηχανουργεία, χ ..

FOC FEAT Ρητινούχο αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοκονίαμα εξομάλυνσης δαπέδων
Ρητινούχο αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοκονίαμα δαπέδων, κατάλληλο για εξομάλυνση και επιπέδωση επιφανειών από σκυρόδεμα ή τσιμεντοκονία. Εφαρμόζεται σε πάχος 1-10 mm. Ιδανικό για προετοιμασία του υποστρώματος πριν την τοποθέτηση μοκέτας, πλακιδίων, παρκέτων.

FOC EXPRESS Ταχύπηκτο, ρητινούχο αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοκονίαμα εξομάλυνσης δαπέδων
Ταχύπηκτο, ρητινούχο, αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοκονίαμα δαπέδων. Κατάλληλο για εξομάλυνση και επιπέδωση επιφανειών από σκυρόδεμα ή τσιμεντοκονία που πρόκειται να δεχθούν μοκέτα, πλακίδια, ξυλινο ή πλαστικό δάπεδο. Εφαρμόζεται σε πάχος 1-10 mm. Ιδανικό για γρήγορες αποκαταστάσεις καθώς γίνεται βατό μετά από 3 ώρες και μπορεί να δεχθεί επικάλυψη μετά από 24 ώρες.

FOC EXPRESS NEW Ταχείας πήξης, αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοκονίαμα εξομάλυνσης δαπέδων
Ταχείας πήξης, ρητινούχο αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοκονίαμα εξομάλυνσης δαπέδων, κατάλληλο για εξομάλυνση και επιπέδωση επιφανειών. Εφαρμόζεται σε πάχος 3-30 mm. Ιδανικό για προετοιμασία υποστρώματος πριν την τοποθέτηση πλακιδίων, μοκέτας, πλαστικού ή ξύλινου δαπέδου, μαρμάρων, φυσικών λίθων κλπ. Κατάλληλο και για δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση.

 

Εποξειδικά Δάπεδα

Τα ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ είναι έγχρωμα, αυτοεπιπεδούμενα, χυτά δάπεδα δύο και τριών συστατικών, τα οποία εφαρμόζονται απλούστατα με εδικά ρολά, πινελάτσες, οδοντωτές σπάτουλες.

Δημιουργούν καλαίσθητα, αντισκονικά, δάπεδα χωρίς αρμούς, με αντοχή σε ιδιαίτερα διαβρωτικό χημικό περιβάλλον και σε μηχανικές καταπονήσεις.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, ΨΥΓΕΙΑ, ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

Δημιουργούν έγχρωμα, ευκολοκαθάριστα δάπεδα που δεν χρειάζονται συντήρηση και καλύπτουν τις Υγειονομικές απαιτήσεις. Έχουν μεγάλη αντοχή σε διαλύματα οξέων, αλκαλίων, λάδια, λίπη, απόβλητα.

Απαλλάσσουν τα δάπεδα από σκόνη και μελλοντική σαθροποίηση, παρατείνοντας τη ζωή τους και πολλαπλασιάζοντας τις αντοχές τους.

Έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα σε μηχανικές καταπονήσεις και φθορά από τριβή. Εφαρμόζονται σε όλες σχεδόν τις τσιμεντοεπιφάνειες απλούστατα, λόγω μεγάλης αυτοεπιπέδωσης. Προσφέρονται σε 12 βασικές αποχρώσεις και κατ’ επιθυμία σε αποχρώσεις RAL.

 

Προετοιμασία Δαπέδου

Τα ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ μπορούν να εφαρμοστούν απλούστατα σχεδόν σε όλες τις σταθερές τσιμεντοεπιφάνειες όπως μωσαϊκά, βιομηχανικά δάπεδα, τσιμεντοκονίες. Η επιτυχία εφαρμογής τους εξαρτάται κυρίως από το υπόστρωμα και τη σωστή προετοιμασία του.

Η προετοιμασία του υποστρώματος μπορεί να γίνει γενικά με τρίψιμο με μηχανή μωσαϊκού (πέτρες Νο12) με αμμοβολή, σφαιριδιοβολή με ειδικό μηχάνημα ή με φρεζάρισμα για επενδύσεις άνω των 1,5mm και τοπικά με σβουράκι ή γυαλοχαρτιέρα.

 

Οδηγίες Εφαρμογής των Εποξειδικών Δαπέδων

Στεγνός καθαρισμός της επιφάνειας από σκόνες και υπολείμματα με ηλεκτρική σκούπα υψηλής απορροφητικότητας, ρακλέττες, σκούπες.
Ανάμειξη των δύο συστατικών Α&Β του ΕΡΟΧΥ ΑΣΤΑΡΙΟΥ και εμποτισμός της επιφάνειας σε δύο ή περισσότερες στρώσεις.
Κατανάλωση ασταριού 200-500gr/m2, ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος.
Αφού «τραβήξει» το ΕΡΟΧΥ ΑΣΤΑΡΙ, μετά από 2-12 ώρες (ανάλογα με τη θερμοκρασία), εφαρμόζεται το ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ δύο ή τριών συστατικών)

 

Εργαλεία Εφαρμογής

Με ρολό ρεπουλίνας ως απλή βαφή POLEPOX COATING 814 (Κατανάλωση: 700-800gr/m2).
Με ειδικό μπιμπικωτό ρολό 1 χιλιοστού POLEPOX COATING 814 (Κατανάλωση: 1,5kg/m2).
Με ειδικά μπιμπικωτά ρολά 2mm και 4mm χιλιοστών POLEPOX FLOOR 817 (Κατανάλωση: 3kg για πάχος επένδυσης 1,7mm και 4kg για πάχος επένδυσης 2,4mm).


Παρατηρήσεις

Για τη δημιουργία μιας εντελώς αντιολισθηρής επιφάνειας, συνιστάται η επίπαση στεγνής, χαλαζιακής άμμου 0,3-1mm.
Εφαρμόζονται σε στεγνές, στεγανωμένες επιφάνειες χωρίς ανερχόμενες υγρασίες.


Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Υποβάλλοντας αυτή την φόρμα συμφωνείτε με την Πολιτική για Προστασία προσωπικών δεδομένων
Συμφωνώ με την αποθήκευση των δεδομένων μου         code
* Απαραίτητα πεδία