Σταμπωτά δάπεδα

Φύση και παράδοση - Σταμπωτά Δάπεδα

Προσπαθώντας να κρατήσουμε την παράδοση στό ελληνικό τοπίο και την φύση η F.O.C. δημιούργησε πιστά σταμπωτα αντίγραφα με τα χαρακτηριστικά πολλών ελληνικών περιοχών που αποτυπώνουν το σχήμα τους αρμούς και τους χρωματισμούς των παλιών πέτρινων δαπέδων.

Γενικά χαρακτηριστικά Σταμπωτού Δαπέδου

  • Το Σταμπωτό δάπεδο εφαρμόζεται στο νωπό σκυρόδεμα οπλισμένο με Τ131 ίνες προπυλενίου , με πολλές επιλογές σε σχέδια και χρώματα.Η τελική μορφή του ξεπερνά τις προσδοκίες αφού η αντοχή του στις καταπονήσεις το κατατάσσει πρώτο στις επιλογές κατασκευής υπαίθριων χώρων , ξενοδοχείων , πεζοδρομίων , αυλών , εισόδους πολυκατοικιών , πάρκιν , κ.λ.π
  • Διαμορφώνει ένα σκληρό και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες δάπεδο αντιολισθηρό , διακοσμητικό και οικονομικό χωρίς συντήρηση και φθορές που συνδυάζει την ομορφιά με την αντοχή του σκυροδέματος.
  • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά σχέδια και χρώματα και να δώσετε μορφή στο Σταμπωτό δάπεδο σας από παλιό παραδοσιακό στυλ ως μοντέρνο.
  • Με την πολυετή πείρα μας στην κατασκευή σταμπωτών δαπέδων σάς δίνεται η δυνατότητα να συνδυάσετε σχέδια και χρώματα πετυχαίνοντας υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.
  • Τα υλικά μας πληρούν τις προδιαγραφές, για τις πιο απαιτητικές συνθήκες.
10.10.2017
  Χρωματολόγιο - Σταμπωτών Δαπέδων
10.10.2017
Σχέδια Σταμπωτών Δαπέδων
10.10.2017
Τα σταμπωτα δαπεδα είναι από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στην διαμόρφωση εξωτερικών χώρων με εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια ζωής.
24.10.2017
  Σταμπωτά Δάπεδα Έργα
24.10.2017
  Σχέδια Σταμπωτών Δαπέδων